İçerik değiştir



Referandum’da Neden “Hayır” Denmeli?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 228 yanıt verildi

#21 tarkan

tarkan

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 163 Mesaj

Gönderim zamanı 11.08.2010 - 19:42

Ben sana öküz diyorum, gerisi beni ilgilendirmez.! ( sana hakaret ettiğim doğru, "ne ekersen onu biçersin")
Bundan sonraki mesajlarında da lütfen hakarete dair bir şeyler olmasın, olduğu taktirde süresiz uzaklaştırılacaksın.


Tarihten Tesbit yapıp Önünüze konulunca neden Alınganlaşıyorsun Gerçekler insanın içini acıtıyor ama ne yazık ki böyle. Vahdettin bu söylemi neyi ve neleri Referans alarak söylemiş aslında Admin olarak sizin bunu sorgulamanız, araştırmanız, gerekmiyormu.Mesela ben merek ediyorum ve soruyorum. Bir Padişah, kendinden birkaç yüzyıl önceki Hanedanların beraberce İmparatorluklar kurduğu Bir süre Dünyayı yönettiği Tabasına neden böyle bir hitapta bulunur!! Asıl sorun burada. Ben bu söyleminizi Bilgisizlikten kaynaklanan Terbiyesizlik olarak kabul ediyorum. Anında beni Ahırın bir köşesine bağladın ya!! Sana göre Herkez layığını buldu sorunda halladildi Öylemi!! Aziz Nesin Ustayı da Buradan yad ederek selamlarımı gönderiyorum.

#22 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 13.08.2010 - 16:07

Referandumda "evet" çıkma olsılığı yüksek.


Çünkü...


Hz.Ali'nin şehri Kûfe'den bir Arap, devesiyle Şam'a gelmiş. Şam’da dolaşırken de biri yanaşıp deveyi sahiplenmiş: "Ver o dişi deveyi bana!" Kûfeli Arap, "Bu deve benimdir, üstelik erkektir" diye kendini savunmaya çalışsa da anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye kadar yansımış. Muaviye, tarafları dinlemiş, sonra da kararını açıklamış: "Bu dişi deve Şamlınındır!" Sonra halka dönmüş: "Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?" Hep birlikte bağırmışlar: “Şamlınındır!" Muaviye Arapa dönüp demiş ki: "Kûfeli, dinle! Biliyorum, bu deve senindir ve erkektir. Dönünce Ali'ye de ki: Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayıramayan, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!"

 580023663830.jpg


#23 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6.906 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 13.08.2010 - 16:17

Türkiye Cumhuriyeti 'hayır'severdir :)

...


#24 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 13.08.2010 - 16:23

İki genç koyu geyik muhabbetine kaptırıp kendilerini, iddialaşmışlar.
Biri ötekine tavandaki ampulü çıkarıp ağzına tamamen sığdırabileceğini söylemiş.
Öteki de, “yapamazsın!” diye tutturunca, bahse tutuşmuşlar.
İddiacı delikanlı dediğini yapmış ve ampulü metal kısmına kadar ağzına sığdırmış.
Ama dışarı çıkarmaya kalkınca başaramamış.
Zorlarsa kırılacağından ve dilini damağını keseceğinden korkup arkadaşıyla birlikte bir taksiye atlayıp hastanenin yolunu tutmuşlar.
Taksici garipliği sezince…“Ya arkadaşlar bunun için hastaneye gerek yok.
Bir deneyelim çıkarırız!..” diye tutturmuş.
Gençler itiraz edip “Bizi acile götür!” diye ısrar etmişler.
Taksici sözüne kulak verilmemesine ve gösterdiği şefkatin reddedilmesine kızmış.
Ama denileni de yapmış.
Gençler acilde, uzman hekim için bir odada beklemeye alınmış.
Aradan on beş dakika geçmiş.
Kapı açılmış taksici görünmüş.
Ağzında bir ampul, “Agh ugh..” diye inliyor.
Meğer taksici bakkaldan bir ampul alıp “Ampulü çevirirsek çıkar!..” yolundaki iddiasını kendi kendine ispat etmeye çalışmış.”
Ama sonunda o da acile gelmeye mecbur kalmış.
*************************************************************



- “Sakın denemeye kalkmayın! Ampul girdi mi kesinlikle çıkmaz! Geçmiş Olsun Türkiye!”

- "Bu referandum hastaneye düşmeden önceki son şanstır!”

Bu mesaj ebarah tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 13.08.2010 - 16:24

 580023663830.jpg


#25 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 11:15

hangi Maddeye Neden hayır ? sorusuna mantıklı bir cevabınız varsa gönül rahatlığı ile hayır diyebilirsiniz. Ancak bunu sadece AKP yaptı diye hayır diyor iseniz. Zihinsel Körsünüz Demektir.

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#26 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 13:07


Aradım, taradım, kör zihnimin gözlerini açacak açıklamayı KESK'in açlıklamasında buldum. Görüyorum Allahım görüyorum..!



1-Anayasa değişiklik paketinin; 1 numaralı, Çocuklar, yaşlılar özürlüler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile malul ve gaziler için alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı sayılmaz maddesi. 2 numaralı 'Herkes kendisi ile ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir maddesi' 3 numaralı 'Vatandaşın yurt dışına çıkma hürriyeti maddesi' 4 numaralı 'Her çocuk korunma ve bakımdan yararlanma, anne ve babası ile doğrudan ilişki kurma hakkına sahiptir. Devlet her türlü istismara ve şiddete karşı çocukları koruyucu tedbirler alır maddesi. Ve 8 numaralı 'Herkes bilgi edinme kamu denetçisine başvurma hakkına sahiptir maddesi. İnsanların temel hak ve özgürlükleri ile ilgili düzenlemelerdir' Şimdi bakın Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı temel hak ve özgürlüklerin referandum konusu yapılması ile ilgili neler söylemişler; Hatırlayacaksınız Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı İsviçre'de yapılan minare referandumu ile ilgili yapmış oldukları açıklamalarda temel hak ve özgürlüklerin kesinlikle oylama konusu yapılamayacağını ifade etmişlerdir. Oysa şimdi; yapılan Anayasa değişikliği paketini incelediğinizde direkt temel hak ve özgürlüklerle ilgili olan yukarıda saydığımız bu maddeler 12 Eylül'de halkoyuna sunulacaktır. O gün temel hak ve özgülüklerin referanduma sunulamayacağını ifade edenler, kendi ülkesinin insanlarını ilgilendiren temel hak ve özgürlükleri referanduma götürmekten kaçınmamaktadırlar.

2-Yine Anayasa değişikliği paketi içerisindeki toplu sözleşme hakkı, kadınlara ilişkin pozitif ayrımcılık, adil yargılama hakkı gibi düzenlemelerde temel hak ve özgürlükler kapsamında olmasına rağmen 12 Eylül'de halkoyuna sunulacaktır.

3-Anayasa değişiklik paketinin 6'ncı maddesinde Kamu Çalışanlarına Toplu İş Sözleşmesi yapma hakkı verilmiştir.' Maddesi büyük bir kandırmacadır. Kamu Çalışanlarına toplu sözleşme hakkı verdik diyenler kamu çalışanlarını ahmak yerine koymaktadırlar. Çünkü dünya sendikal literatüründe grev hakkı olmadan toplu iş sözleşme hakkının olamayacağı bu konuda birazcık bilgi sahibi olan herkes tarafından bilinmektedir. Söz konusu değişiklik maddesi, incelendiğinde grev hakkı bulunmadığı gibi, toplu sözleşme yapılması sırasında uyuşmazlık çıkması halinde taraflar Kamu Görevlileri Hakem Kuruluna başvurabilir denilmektedir. Aynı maddenin sonunda da Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun teşkil ve çalışma usul, esasları kanunla düzenlenir denilmektedir. Yani bu kurulun hükümet tarafından kendi istediği gibi şekillendirileceği açıktır. Asıl önemlisi bu kurulun kararlarının kesin ve toplu sözleşme hükmünde olmasıdır. Yani bu kurulun kararları sendikalar tarafından yargıya dahi taşınamayacaktır. Söz konusu değişiklik kamu çalışanları açısından şu andaki durumdan daha geridedir. Oysa; kamu çalışanları toplu sözleşme ve grev hakkı gerek Türkiye'nin uluslar arası sözleşmelere atmış olduğu imzalar gerekse AİHM' nin bu yönde vermiş olduğu kararlar doğrultusunda zaten vardır. Bu var olan haklar hükümetler tarafından ısrarla yasalaştırılmayarak gasp edilmektedir. Bunun aksini iddia edenlerle her platformda tartışmaya hazırız. Kamu çalışanlarına toplu sözleşme ve grev hakkı verdik diyenler, mecliste oy verdikleri anayasa değişikliği paketini oturup bir kez daha okusunlar.

4-Anayasa değişiklik paketinde kadınlar için pozitif ayrımcılık önerenler; önce yaşam biçimleri ile davranışları ile kadınlara saygılı olmayı önlerine koymalıdırlar. Bir yandan anayasa değişiklik paketine kadın için pozitif ayrımcılık içeren maddeler öngöreceksiniz, bir yandan da yabancı gazete manşetlerine çıkacak biçimde kadını adeta ikinci sınıf varlık, bir mal gibi görerek kendisine 3 eş almış şahsı Başbakanlık Danışmanı yapacaksınız. Sonrasında da kadınlara biz sizler için anayasa paketine pozitif ayrımcılık içeren maddeler koyduk diyerek kadınlardan destek isteyeceksiniz. Bu durumu kendisine saygısı olan hangi kadına anlatabilmeyi düşünüyorsunuz.

5-Anayasa değişikliği paketi için 12 Eylül anayasasını, darbe anayasasını kaldırıp halkın anayasasını yapıyoruz diyeceksiniz. Ama yönetimini elinize geçirene kadar 12 Eylül'ün ürünü dediğiniz ve acilen kaldırılması gerektiğini savunduğunuz öğrencilerin her anlamda mağduriyetine neden olan YÖK'ü kaldırmayacaksınız. Yine tamamen anti demokratik bir işleyişe sahip olan RTÜK'ü kaldırmak için hiçbir girişimde bulunmayacaksınız. O zaman siz bu anayasa değişikliğini 12 Eylül darbe anayasasını değiştirmek için değil de, elinize geçiremediğiniz kurumları kendi hegomanyanıza almak için mi yapıyorsunuz

6-Anayasa paketi değişikliği ile yargıyı daha bağımsız hale getirdiğinize söylemenize rağmen Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun başında yetkileri daha da güçlendirilerek Adalet Bakanının ve Müsteşarının ısrarla bulunmasını hangi yargı bağımsızlığıyla açıklayacaksınız.

7-Yolsuzluklarla ve yoksullukla mücadele edeceğiniz iddaanıza rağmen Türkiye'de yolsuzlukla mücadelenin en önemli ayağı olan Milletvekili dokunulmazlığı ile ilgili neden bir tek düzenleme yapma gereği duymadınız. Türkiye'deki herkesin bağımsız yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söylerken Milletvekillerini ısrarla niye bunun dışında tutuyorsunuz.

8-Yine 12 Eylül darbe anayasasının ürünü olan ve halkın demokratik iradesini sandığa tam anlamıyla yansımasının önündeki en büyük engellerden biri olan seçim barajının kaldırılmasını neden gündeminize almadınız.

9-Yapılan anayasa değişikliği ile Türkiye'nin daha fazla demokratikleşeceğini, insan hakları ve demokrasinin Türkiye de egemen olacağını söylemeden önce; Ankara'nın kışında suları donmuş havuzların içerisine döktüğünüz, gaza boğduğunuz ekmeklerinin mücadelesini veren Tekel İşçilerine ve 2009 1 Mayısında Disk binasında gazla öldürmek istediğiniz Taksim e çıkmak isteyen emek ve demokrasi güçlerine yapılanların hesabını vermek zorundasınız. Demokratikleşme önce ülkeyi yönetenlerin beyninde başlar.
**************************************************


"SENDİKA VE TOPLU SÖZLEŞME
Aynı iş kolunda birden fazla sendikaya üye olunabilecek. Memurlara ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınacak. Toplu sözleşme yapılması sırasında uyuşmazlık çıkması halinde, taraflar Kamu Görevlileri Kuruluna başvurabilecek. Kurul kararları, kesin ve toplu sözleşme hükmünde olacak. Toplu sözleşme emeklilere de yansıtılacak.

Greve katılan işçilerin ve sendikanın kasıtlı veya kusurlu hareketleri sonucu grev uygulanan iş yerinde neden oldukları maddi zarardan sendika sorumlu tutulamayacak. Siyasi amaçlı grev ve lokavt, dayanışma grevi ve lokavtı, genel grev ve lokavt, iş yeri işgali, iş yavaşlatma, verim düşürme ve diğer direnişlere ilişkin yasaklar kaldırılacak
"


Yukarıda, kırmızıyla belirttiğim bölümde adı geçen, "Kamu Görevlileri Kurulu" hükümetin seçtiği kişilerden oluşacak ve elbette işverenden yana karar alacaktır. Hükümet, işyerlerinde işlerin aksamasını ister mi, istemez. Hali hazırda çalıştığım iş kolunda, toplu sözleşme hakkı var ama grev yasak. Uyuşmazlık sonunda ise YÜKSEK HAKEM KURULU son kararı veriyor ve kesin hükmündedir. YHK'da her zaman işverenin emirlerine ve verilmesini istediği zam oranlarına sadık kalmıştır.


Ayrıca, ilgili maddede, siyasi amaçlı gerev hakkı verildiği söylenilmesine rağmen, siyasi amaçlı lokavt hakkı da işverene veriliyor. Yani, işveren tamamen siyasi amaçla çalışanlarını kapının önüne koyabilecektir. Efendim, aynı siyasi amaçla çalışanlar iş bırakabiliecekse, işveren de çalışan çıkartabilmelidir diyebilirsiniz. İşte burada, tam bir, "çalışanla işvereni birbirine kırdırma alçaklığı vardır" derim.


8 yıldır ülkeyi sözde yöneten bir hükümetin, sözde demokratik hak ve özgürlükleri genişleteceğini söyleyerek, uydurma ve kandırmalardan oluşan referandumla ortaya çıkmasının zamanlaması da düşündürücüdür. İnşallah bu referandum sonları olacaktır. Refarandumda evet çıkacaksa şayet, bu başlıkta alıntıladığım, "erkek deve, dişi deve" fıkrası yakışacaktır ülkem halkına. Sonrasında, "ampül" fıkrasındaki taksi sürücüsüyle beraber, acil serviste şifalar dilemekten başka yapacak bir şey yok.

 580023663830.jpg


#27 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 14:20

çok güvenilir bi kurumun bildirisi =)


sendikalar bu ülkeye ne veriyor ki kaale alıyosun acaba yevmiye kesmek yerine =)


ayrıca referandum seçim değildir partizan olmak yerine mantıka hareket edimelidir =)



ha bu arada gemicik gemicik die die akp yi %47 ye taşıyanlar şimdide vila muhabbetine daldılar demekki kafalar değişmemiş program yok plan yok sadece sallamak ::

akp en azından cesurca referanduma gidiyor keşke zamanında diğer hükümetlerde gidebilseydi de erkenden kurtulsaydık onlardan ama onlar yapışmayı severlerdi hemde taban tabana zıt partilerle ::
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#28 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 18:10


Aradım, taradım, kör zihnimin gözlerini açacak açıklamayı KESK'in açlıklamasında buldum. Görüyorum Allahım görüyorum..!


Yok hacı, biz hala körüz.

#29 tarkan

tarkan

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 163 Mesaj

Gönderim zamanı 14.08.2010 - 18:53

hangi Maddeye Neden hayır ? sorusuna mantıklı bir cevabınız varsa gönül rahatlığı ile hayır diyebilirsiniz. Ancak bunu sadece AKP yaptı diye hayır diyor iseniz. Zihinsel Körsünüz Demektir.




hangi Maddeye Neden EVET ? sorusuna mantıklı bir cevabınız varsa gönül rahatlığı ile EVET diyebilirsiniz. Ancak bunu sadece AKP yaptı diye EVET diyor iseniz. Zihinsel Körsünüz Demektir.

#30 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 15.08.2010 - 15:55

akp zaten gidici maddeler geçse nolcak solda birlik (chp mhp dtp) iktidarı uyguluyunca sorun kalmaz :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#31 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 15.08.2010 - 20:56

düğüne gider gibi oy vermeye gidecem. evet'i de bir başka basacam.

#32 waranko

waranko

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 760 Mesaj

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:15

Bakın bazıları neden ‘Evet’ diyecekmiş


* Yetim hakkı yemekten dosyaları bulunan Recep Bey’le AKP’lileri yargıdan kurtarmak için EVET (!)
* Yargıyı, yasamayı ve yürütmeyi tek elde toplayıp, padişahlığı geri getirmek amacıyla Cumhuriyeti yıkmak için EVET (!)
* Kenan Evren’e ve 12 Eylül’e rahmet okutturacak biçimde diktatörlüğe yol açacağı için EVET (!)
* Taliban’ın önünde eğilenler için EVET (!)
* “Kul hakkı yedirtmem” diyen Recep Bey’in, eşini, Katar Emiri’nin kızının düğününe devletin uçağıyla götürüp getirmesi için EVET (!)
* Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmesi için EVET (!)
* Kadının eve kapanması, hiç çalışmaması ve erkeklere köle olması için EVET (!)
* Askerlerimizi katleden PKK’ya Habur’da kucak açmak için EVET (!)
* PKK’yla savaşan askerlerimizi cezalandırmak için EVET (!)
* Bebek katilini serbest bırakmak için EVET (!)
* Parçalanacak topraklarımızda Kürdistan’ın kurulması için EVET (!)
* Anadolu’yu Türksüzleştirmek için EVET (!)
* Ulu önderimiz Mustafa Kemal’i tarihten silmek için EVET(!)

#33 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:27

Evetinize hayırınıza karışmayım da :P pac bugün Öcalan evet deyin diye açıklama yapmış.Şimdi koalisyon ortaklarında son durum şöle Mhp+Chp+Dtp ittifak kuvvetleri Akp+Pkk itilaf kuvvetleri :P

Vay bee akp ile pkk aynı çizgide bilemiyorum nasıl insanlar bunu kendilerine şeetcekler :P Kırk yıl düşünsem neyse :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#34 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:29

adam yaranmaya çalışıyo işte, dize getirdik =)

abiciğim bu milli eğitim müdürlerinin katyıt parası almayın diyip okul müdürlerinin söke söke alması gibi bi şey =)


zamanında assaydınız bugün o yorum olmıcaktı :D :D
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#35 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:33

Niye zamanında assaydık yoksa sen analar ağlasın mı istiyorsun? Hee bi de o vardı burda sağda solda böle tehdit ediliyordu aksi düşüncede olanlar.Ne oldu şimdi artık analar ağlasın isteniliyor zannımca parti ve ulema tarafından da :P

Bak böle konu konuyu açıyor kötü şeyler ortaya çıkıyor sona :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#36 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:34

shy o asılmaktan kurtulduğunda daha akp yoktu ortada el insaf =)

senin yaşın küçük koalisyonu hatırlamıyon :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#37 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:42

ben onu kastetmedim hemen birkaç ay önceki analar ağlasın mı istiyorsunuz tehditlerini söledimdi.Ama yine de o konuya da değiniriz sorun değil:P akp liler ne oldu üç beş senedir mi varlar?Onlar normal doğum olmayıp direkt bölünme ile mi çoğaldılar öncesinde yoktular mıydılar mı? :P pırtt dediler de ağaç kovuğundan mı oldular? Yoksa onlar da mı şamandılar ? :P Mesela Sayın başbakanımız 8-9 yaş civarında mı? Sayın gül ise 5-6 vardır herhalde :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#38 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 14:46

yok ya akp diğer partilerden doğru yolu bulanların oluşturduğu bi parti, darısı başına diyeyim :P


abi milliyetçi olduğunu belirterek oy alan ve başka politikası olmayan partilerin günahını neden akp ye yüklüyon orasını anlamadım :P
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#39 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 15:04

apo evet deyin mi demiş yahu. son güne kadar düşünün demiş yazıyor ama :blink:

#40 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 16.08.2010 - 16:23

demokratikya apo son güne kadar düşünn sona evet deyin demiş.Dmeokratik yollardan uayrmış işte daha ne yapsın silahlı örgüt lideri gibi mi davransın :P

Doğru yolcuların parti kapandı pac hepsi şimdi demokrat oldular.Seninkiler başka yoldan geliyor olmasın :P

Ben şu son sekiz yılı eleştiriyorum aklım ancak buna eriyor yoksa ikinci mahmut döneminden başlamak gerek biliyorum ordan bulup bulup sorumluları asalım ama işte demokrasi de hep bi öncek döneme bak diyor.Değerlendirmeni ona göre yap diyor.Hee sende kabul ediyosan bunlar beceremiyor muhalefet gelsin onu eleştirelim hep beraber :P
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli